This week


As usual.. lot of things to do.. But a lot of 'malas' come to me... come come my dear 'malas'...
Kena wat poster for theses.. Duh.. Laptop macam nak di format coz sound dia tak berfungsi seperti biasa.. Kalo format, maybe satu hari hidup without my laptop... lagi lah bosan..

Aku terasa jemu lah layout hitam nih.. agak2 kalo aku wat background putih cantek tak? atau nak kekalkan hitam..? aku sangat suka 3 column yang ada dalam blog nih.. kalo boleh nak kekalkan 3 column nih.. background jer terasa sedikit buhsan.. nak tukar layout means banyak kerja aku nak save column aku banyak-banyak nih..

Sepatutnya aku gie Taman Negara Merapoh, Pahang this week starting this Friday 4th sept to This Monday.. Naseb trip ni cancel tunda after raya.. seksa batin masuk hutan dalam keadaan puasa... mau kena ganti puasa aku.. Trip cancel sebab tak dapat permission dari Jabatan Perhilitan.. Dengar cerita nak exit Hutan Merapoh kena lalu Gua Musang, Kelantan.. Jauh tuh..

Sigh.. minggu ni lak ada jer nak mengeluh.. everything seems wrong.. semuanya melibatkan emosi.. hahaha... standard operating procedure kot as students... adakalanya emosi terkawal, adakalanya susah nak cakap..

Conclusion for this week: Big Sigh..

2 comments: