Thanks A Lot



Terima Kasih untuk saman kali kedua.. cet.. berbulu betul aku ngn pakguard... walaupun bukan aku yang byk bulu... tapi bak kata perbualan aku ngn pak guard pintu masuk ukm baru jerk kejap td... pakguard hanya menjalankan tugas... kena lah tunjuk protes kat atasan.. abg guard yg baik tuh ckp cmtuh.. sejuk hati aku.. tapi memang betul.. bukan salah diorang... diorang mkn gaji jerk.. tak buat kena marah.. kan.. so aku lah terpaksa marah divider di tgh jalan tuh... tak memasal jerk..

hari ni aku parking lagi dekat tempat yg sama... parking foyer uo tgh renovate... pi mampus la nk saman bper byk pon.. aku tak takut... hak sebagai pelajar, aku ada.. lu orang ada driver naik perdana hitam bleylah xyah pikir pasal parking... tima kasih lah setakat ni parking kart sini free... bek aku grade cepat kart UKM nih.. mana tau esok lusa kena bayaran lak.. buat naya jerk... tak pernah nk pk org lain...

hahaha.. yang kelakarnya berderet keter kena saman... termasuk lah keter rumate aku, si topek... park pon btol2 depan keter aku.. naseb hanglah.. hahaha.. jom lawan sapa paling byk kumpul saman... jgn ingat aku nk byr... hahaha...

alang-alang sebut pasal kereta.. betapa aku rindu pada si cinonet savvy aku.. JJU 7583... semoga ko berbahagia di samping tersayang...



16 comments:

  1. Tahniah bro dpt surat cinta buat kali ke 2..huhu

    ReplyDelete
  2. haha...ko mmg luncai la epong...khkhkh (de kaitan ngan entry x..hehehe)

    ReplyDelete
  3. Hanakimi
    tenkiu.. info terkini.. baru jerk dapat surat cinta ke-tiga.. hahaha

    anonymous
    luncai... huhu.. kenapa plak..

    ReplyDelete
  4. brape ea kene bayar saman?
    for car

    ReplyDelete
  5. kumpul la byk2..
    wt cm kumpul setem tuhh..=D

    ReplyDelete
  6. zetty
    rm 15 rasanya.. member kena 7 saman... last2 pakguard tunggu kart keter dan rampas kad matriks.. probnya kami xder tmpat park.. park uo tgh renovate..

    peanut
    aku dah beli dah summon collecting book... hahaha... tapi tkot lak aku nk kumpul bila dgr ada yg kena rampas kad matriks..

    ReplyDelete
  7. saman kete xsmp rm50 kan wlpn dia tulis rm50.brp ea?rm10 ker?
    agak bengang ngn pak aman nie,org kne smp 3 saman,cilako betul lah

    ReplyDelete
  8. zetty
    huhu rm 15 kalo xsilap.. kumpul seratus jadilah rm150.. hahaha

    ReplyDelete
  9. duit dh ler xder agi nie,ptptn pun satu hal,lambat tul masuk,xtaw ker org dh sengkek abis nie,
    karang g bayar saman,ckp kat pak aman tue,"bis dh duit mkn sy asyk byr saman jer, cian sy,"sekarang tgk byk parking dh kosong,sume student dh takut nk parking,tkt kne saman lg,xsangggup nk dpat "surat cinta yg bertepuk sblh tgn" tu byk2,uhuhuuhu

    ReplyDelete
  10. haha.. lempar jerk surat saman tuh depan muka org yg mencadangkan park and ride kejadah haram nih... sebab pak guard xsalah sebanarnya.. hnya menjalankan arahan dari si bodoh..

    ReplyDelete
  11. itu la pasal,sape ntah yg mencadangkan,hishhh!!!!xsistematik langsung,sape lah yg nk g nyusahkan diri kuar tggu bas,then mauk lek ukm,buang masa aja...teruk tul ukm nie,

    ReplyDelete
  12. ejan:
    moto ko buruk.pak guard pn xsmp ati nk saman..khkhkhkh (dgn nada sinis)

    epong:
    luncai?ntah le pong..mcm bes je pktaan tu ak sebat je..sesedap oren..haha

    ReplyDelete
  13. zetty
    kalo tgk kart sebelah wisma aman tuh.. xder sapa pon nk park.. lengang jerk keter..

    hanakimi
    :)

    ejan..
    moto ko dah hampir nk barai... pakgad nk saman pon takot..

    ReplyDelete
  14. hahaha.. tapi aku lagi suka perkataan sesedap oren..

    ermm aku tukar lah sesedap vitamin C

    ReplyDelete