TF2 Characters

Transformers: Revenge of The Fallen.. mesti ramai blogers, para pengkritik dah pun review filem ini, mengikut pendapat masing-masing... Ramai juga yang memberi markah penuh atau hampir penuh untuk filem yang penuh aksi ini dan begitu mengagumkan.. Jadi aku nk review plak sesetengah karakter-karakter yang terdapat dalam filem ini.. mungkin ada yang tak pernah dengar.. cuma tgk sahaja filem ini tanpa pernah mengetahui nama-nama robot yang mengagumkan ini.. dan semua ini diambil dari wikipedia: revenge of the fallen..

Autobot



Optimus Prime


Bumble Bee


Ironhide


Ratchet


Sideswipe

Jetfire


Skids


Mudflap


Chromia


Arcee


Decepticon


The Fallen


Megatron


Starscream


Soundwave


Sideways


Scrapper

Rampage


Mixmaster


Longhaul


Demolisher


Devastator









6 comments:

  1. ooo saudara ke rupanya director trns4mer nih..hebakkkk..

    huhuh~

    ReplyDelete
  2. ulthero7
    x cmplete lagi.. huhu.. byk lagi cuma xder gmbar nk letak..

    meenmessi
    yupp.. untuk transformer 4.. dah sign kontrak..

    ReplyDelete
  3. ni for sure minat transformers ni..
    haha..

    ReplyDelete
  4. koko
    haha xderlah minat.. tp kecik2 minat tau.. agaknya minat ngn machine wars mcm gundam.. besh per..

    hanakimi
    thanks jenguk2 blog ni.. haha xlah dasyat mana.. byk lagi..

    ReplyDelete