Damn That Girl!!

Damn that girl... shit yang melampau... hahah.. aku rasa blog aku ni dah jadi macam blog pembangkang.. ada jerk yg x kena.. tapi dah memang xbetul.. xkan nk biar depan mata...

cter ni baru saja berlaku pada aku tadi.. peristiwa yang sangat geram dan sangat kurang ajar.. dalam kul 9.00 pagi aku ada presentation depan penyelia aku.. then mungkin Dr Kalai garang skit kot menyebabkan ada pelajar yang tumbang rebah.. sebab dia demam + nervous.. jadinya Dr Kalai suh lah aku gie office mintak smelling salt or whatever ubat sapu ker untuk ilangkan pening... dengan langkah yang penuh prihatin aku pun pergilah ke pejabat PBSBT, FST, UKM...

melihat dari kaunter pejabat tuh, ramai orang beratur.. xkan aku nk potong line.. tapi ni kes besar.. orang pengsan.. kalo korang jadi aku.. apa yg patut korang buat..? jadi dengan berfikir secara ringkas, aku masuklah ikut pintu office.. tapi aku ketuk dulu.. sure aku ketuk.. aku ingat.. aku jumpa akak tuh.. muka not bad tapi hati macam syiall... belum apa2 lagi dia dah marah aku.. dia cakap pelajar xdibenarkan masuk ofice... restricted area untuk stdent.. then aku explain yang ini kes kecemasan, ada pelajar pengsan.. Dr nak sumthing yang boleh bantu pelajar tuh..

Pastu dia boleh cakap aku tetap xley masuk.. ada orang pengsan ker, mati ker, apa-apa ker.. xley masuk ofice kena lalu kaunter jugak.. Pu--Mak dia.. aku ckplah balik, xkan ada org mati pun nk lalu kaunter.. terus aku keluar.. ohhh.. ini orang pon ada dalam dunia.. aku x doa, tapi mana tau kalo anak dia mati dalam kuliah akibat kes macam ni.. opss anak dia xsempat masuk U.. mati dalam kelas kat sekolah.. haaa baru ko tau... celaka betol..

pengsan boleh lah cakap.. mati janganlah buat main.. ko ingat aku nk terhegeh2 ke masuk ofice tuh.. hurmmm perkara ni kena buat report.. nntlah aku report.. geram sangat.. sangat kurang ajar...

p/s: aku dah tgk Harry Potter.. not bad tp penceritaan xsehebat novel...



6 comments:

  1. ari 2 aq sakit.. ko xd pn nk carikn aq ubat.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Pergh..poyo giler pompuan tu erk!!
    Dapat x ubatnyer??

    ReplyDelete
  3. bgos abg epong..pg bgtau org atasan..komunikasi bwh ke ats..pehhh br blaja hubungn insan td psl nih..gerek2..hahah..


    btw sian anda..si pengsen pe cer???
    nnt rs rejam dat girl ngn batu~!

    ReplyDelete
  4. fucking tul minah tu ek..ni la kalo org y dh berjwtan x hengat dunia...

    ReplyDelete
  5. ejan
    ada... aku tumbuk jerk.. hahaha

    hanakimi
    xdapat pon :(.. dia jawab dengan ringkas.. xda..

    ReplyDelete
  6. meen
    hahah.. baru nk beljar.. org dah dapat A pon tau hub insan...

    si pengsan ok kot akhirnya.. bawak gie PK..

    anonymous
    xder jawatan pon kot.. kerani rendah jerkk.. hahaha.. (aku lak yg jahat)

    ReplyDelete