Anger

betul ker marah ditranslate dalam anger? betol lah kot.. betul lah tu... hahaha...

aku ada tabiat pelik... aku suka marah.. aku suka senyum... aku xsuka marah kat org.. tapi aku tumbuk loker.. aku baling kasut... aku maki sorang2 dalam keter.. (pasal dalam keter xder org yg dgr).. kesian keter aku... well keter aku dgr cakap, pandai amek ati aku.. ikut jerk kemana aku nk pergi.. hahaha.. nway betul x macam tuh cara marah...

kadang-kadang kita xley lepaskan kat orang yang kita tgh marah, sakit hati dsb.. selagi boleh simpan, kita akan simpan... tapi sampai bila kan... aku just follow masa dan peredaran waktu...

owhh aku xharapkan simpati bila aku cakap aku marah.. dan aku x expect org baca.. dan xsuh baca pon.. hanya lontaran jauh dari sudut hati..

kawan-kawan!!
aku xmarah.. aku happy go lucky.. aku x menangis.. tapi aku ketawa.. Aku seronok dapat habiskan masa ngn kawan-kawan... Mungkin hayat aku esok, lusa dan tulat.. sapa yang tahu? xda sapa yang tahu..

Good Luck all the besh: aku x marah kalaupun kawan-kawan pijak kepala aku.. :)



3 comments:

  1. wehh!! apahal word verification 'chemical' !!


    nway, kadang2 kita kna express kemarahan tu, kalo disimpan lama2, leh jadi gila..

    ReplyDelete
  2. pong..
    knp kamu???
    huhu..marah x le simpan dlm ati...
    mgkn itu care tebaik ko luahkn kemarahan ko..
    takut makin lame ko smpn nnt jd bnci..dendam..
    huhu

    ReplyDelete
  3. NUke
    haha.. sambung entry lepas kot chemical tuh

    gila xpe, jgn parah sampai bunuh org.. huhu

    irayani
    hehe.. kalo kita lepaskan, kita nk lepaskan kat sapa...? kat org yg buat kita marah..? nnt dia lak yg kecik hati.. hatred tu akan besambung2.. jadi kita maapkan kot dia tuh.. haha kalolah aku bley maapkan orang semudah itu.. hahaha..

    ReplyDelete