Harry Potter and The Half Blood Prince

Tajuk post mesti korang ingat aku nak review tentang muvie terbaru harry kan... idak aihhh...
ni bukan review.. tapi nak beritahu.. wuuuu... dah seminggu tayang tapi aku xberkesempatan langsung nk tgk... dah seminggu maknanya cter tuh dah basi.. xbesh, dan xofficial lagi nk tgk kt wayang..

huhu... terkilannya... xpelah xder rezeki.... nak wat cmner... im sorry emma watson... sorry... ermm macam nak baca balik jerk novel HP and THBP... melepaskan rasa terkilan tersebut...



3 comments:

  1. cam r kalu dah x tengok pas sminggu crita tu jadi x bess plak. heran2. btw aku tengok hari kedua tayangan lg. wakaka

    ReplyDelete
  2. Aj
    hahaha memanglah cter tuh xkan berubah tahap kebeshan dia...

    cuma passion... dah mcm xminat sebab dah lama kat pawagam... x fresh.. hahaha...

    nina
    tgk ngn abg syang ehhh..

    ReplyDelete