My Asignment

Aku ada asignment.. Tarikh terakhir untuk hantar asignment tersebut jumaat yang lepas... Maka ini menunjukkan yang aku tidak hantar asigment itu tepat pada waktunya.. Lalu aku berjanji untuk menyiapkannya pada hari isnin yang lepas..

Kebetulan aku balek rumah, johor bahru makanya, kena lah hantar ari rabu.. Disebabkan hari rabu aku sampai lambat, aku bercadang hantar hari khamis.. Tetapi.. Disebabkan aku pemalas.. Aku ingin hantar hari jumaat, iaitu hari ini.. Jadi kita tengok, aku berjaya atau tidak laksanakan misi ini...

hahaha... Sebenarnya aku ada satu habit yang sangat-sangat teruk.. Habit nya suka menangguhkan kerja.. lebih-lebih lagi asignment.. Lihat saja sekarang, aku dah tangguh selama seminggu dari tarikh asal.. Tidak tau sama ada lecturer akan terima atau tidak.. Lagi satu, bahang exam sudahpun terasa di kalangan mahasiswa, tetapi aku? masih lagi mengelamun.. owhh betapa aku ini pemalas.. Bila lah aku nak berubah.. Cepat, siapa yang boleh tunjukkan aku jalan kebenaran.. hahaha..

Owhh ya, credit untuk Kamilah, Shida, dan Jannah.. kerana tolong aku siapkan lab report IMT.. terima kasih yang amat sangat.. :)



17 comments:

  1. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    patutkah marah??
    patutkah cekik??
    suh wat asgmnt ni plak d buatnya..
    memglah x siap..
    bebel
    bebel
    bebel
    xske
    tp x wat..
    jalan kebenaran??
    aishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. hahahahaha....
    bile min dh bebel aku juge serammmmm....

    ReplyDelete
  3. alah
    sambil - sambil..
    tulis kat blog, mana tau ader org nk tolong buatkan..
    mana tau lecturer baca, lalu dia maafkan..

    ani
    huhu.. xpe min takut ngn aku, lom lagi aku membebel.. hahaha...

    ReplyDelete
  4. rajin2 ..

    rajin.. oh rajin..

    gi temankan epong ni..

    ReplyDelete
  5. hahaha..
    meh aku meniduri si rajin malam ini..

    tapi
    si rajin ini gurl or boy?

    ReplyDelete
  6. untuk pengetahuan encik
    si rajin 2 NYAH...
    so jgn byk songeh..

    ReplyDelete
  7. Owhhh lupa, aku x berjaya hari ini... hahaha aku sengall...

    ReplyDelete
  8. ish3, funas ko niyh..
    takpe ah, assignment je, jgn tangguh final sudey, haha..

    ReplyDelete
  9. funas tuh aper?
    hahaha.. aku baru ingat nk tangguh final..

    ReplyDelete
  10. mr. nizam,
    bgkt r dr tdo yg lena...
    igt kmbali np anda berada di ukm nie...
    kenang kembali family di jb yang penuh m'harap pd anda...
    jgn smpi mereka menangis krna slh anda...
    tp biar'n mereka menangis krna kejayaan anda...
    gud luck n al da best...
    chaiyok3 mr. nizam...
    we all know dat u can do it...
    juz buang jauh2 sft mls 2 wt ms nie tok family di jb...
    mmmmmmmm......

    ReplyDelete
  11. erkk..
    miss/mr anonymous..
    tulis lah nama tuh.. hehe.. mcm secret admire lah lak..

    nape ckp mcm tuh.. huhu terharu lak.. hehe... ok.. baek..
    InsyaAllah berubah..

    Thanks 4 the words :)

    ReplyDelete
  12. oit2... berbalas2 comment plak die. g wat assignment nuh!

    ReplyDelete
  13. hehe..
    tgh wat lor nih..
    sambil2 balas komen nun..

    ReplyDelete
  14. hahaha.. ko memg ad banyak bad habit.. mlas nk ckp.. nnti aibkn ko lak.. hahaha

    ReplyDelete