examination and delicious burger

hoho
arini aku exam.. arini la kan.. entry ini pun dibuat sudah menunjukkan jam 2.40 pagi.. exam aku petang..

tapi bila exam.. penyakit aku mulalah datang.. asal nak baca note, aku teringin nak downlod mozilla firefox new version.. asal nk baca note, aku rasa cam nak renew jerk ym aku ke version yang baru.. yang ini, aku tukar mozilla firefox version 2.0 kepada version 3.0 .. sebab utama penukaran ini, aku
xley sign in untuk blog aku.. tetapi setalah penukaran, kenapa susunan blog aku sedikit terabur ekk.. font dia berubah sama sekali.. ader sesapa bley tolong jawapkan x?

ayooo.. susah ini macam.. ok.. lupakan firefox.. selepas acara mendownlod, terasa perut meragam kelaparan.. dalam hati terpikir kan
burger di depan petronas mapley.. maka setelah perancangan rapi dibuat.. aku pon terus salin seluar dan mengambil kunci kereta.. last-last tersalah belok ke bilik ijan.. ayakkk... ijan mau ikot, sekali apish dan topeq.. lapar katanya.. hahaha dari burger yang sepatutnya bungkus, beralih arah untuk makan di mapley pulek..

balek dari mapley.. ada pulek
perlawanan futsal.. menlah dari kul 12 sampai kul 2 iaitu waktu sebelum entry ini ditulis.. opss kalau u olss nak tau, burger aku x makan lagi.. hahaha.. lepas siap mengeblog, aku ngap lah burger itu..

kul 3 ader
perlawanan bola man u dan porstmouth.. maybe tgk online jerk kot.. almaklumalh dunia sudah maju.. sapa tahu? haaa.. xtau ke dunia dah maju skang.. ishh2... dan kesimpulannya di sini, bila aku nak study?? naseblah exam aku kul 3.30 petang

agaknya aku kena extend 5 tahun kot baru dapat study elok-elok... hishh.. x kawen lah aku nampaknya mcm nih..

last but not least, doakanlah aku berjaya ekk jawab exam esok.. ok.. buh bye..




5 comments:

  1. epong ko cm mntk je nk xtend 5 thn hehe~

    ReplyDelete
  2. ish..ish...
    keparahan yg melampau....

    ReplyDelete
  3. epong 5 yearssssss???
    noooo~ too much la

    ReplyDelete
  4. akmal
    mintak simpang.. huhu

    NUke
    haha.. 5 athun sambung master + phd

    musz
    haha.. mana ader..

    la~nina
    huhu.. package lengkap master + phd

    p/s.. ye yeahh exam dah tamat.. baru satu paper..

    ReplyDelete