Ragnarok Online, Addicted?


Sapa tahu itu ragnarok online.. sapa yang pernah men? aku dulu pernah ketagih game ini.. time tuh form 4.. sekolah kart MRSMBPJ so xdapek lah nak men kart sekolah.. tapi bila balek umah jerk, aku akan pasang intenet, men sampai tak tido langsung.. gila ketagih... hampir 12 jam men.. gila ketagih..

skang nih, aku ketagih lagik.. walaweii.. exam dowh.. exam week ini.. aduh.. terima kasih kart sabirin.. dia yang bawak pengaruh ragnarok versi baru, private server ke laptop aku nih.. (agak-agak ko baca x sab, blog nih)...

tertangguh lagi emosi aku mahu study kerana Ragnarok.. tapi aku memang kipas susah mati ragnarok online.. so sapa-sapa yang die-hard-fans jugak, meseglak aku ek... mana tau bley kita bertukar-tukar hasil perbincangan.. hahaha.. jadi skang nih aku buat tanaman bergilir; ragnarok-study-ragnarok-study... hope so, aku dapat study... 5 more papers... aduih..

pape pon go go ragnarok!!

9 comments:

  1. ye..go go ragnarok..
    jgn jwb pasal ragnarok dlm exam oklah..
    btw..kecian nota exam 2..diduakan dgn ragnarok
    k, daaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. ish..ish...
    pe mau jadi...
    xm lae weh..

    ReplyDelete
  3. tanaman bergilir??agak2 yang mane la yg membuahkan hasil???hurm...thinking bout that

    ReplyDelete
  4. yasmin
    xpe.. bermadu lagi best

    musz
    mau jadi seorang permain ragnarok professional

    ReplyDelete
  5. atin.. special answer.. hehe.. aplikasi interaksi mikrob-tumbuhan nih..

    dah tentu study lagi membuahkan hasil yang banyak.. tapi dengan sejenis tanaman sahaja, ia mudah diserang penyakit oleh virus kebuhsanan yang mungkin terdapat dalam tanah..

    tanapa tanaman bergilir, virus buhsan mungkin akan menyerang tanaman yang sama..

    maka, perlu menanam ragnarok.. ada juga hasil.. hehe.. menambahkan kecekapan otak, dan nilai tambah..

    ReplyDelete
  6. weh.. aku nk maen jgk la.. huhuhu.. exam aku da nk abis da.. hahaha

    ReplyDelete
  7. gie lah install aku dah bagi tuh..
    lembap..

    ReplyDelete