When They Come For Me

When They Come For Me adalah lagu Linkin Park yang dimainkan saat dan tika waktu aku tetiba orgasme untuk menulis dalam blog yang dah lama aku jenguk tapi tak ada satu noktah pon yang aku isi di dalamnya. haha. An Urban Words seems fit in any written rite now.. 

Masa tu sangat pantas kan. Now dah dalam Bulan Oktober. Nak kata terlalu busy tak lah jugak.. and guest what? In month of June,  i hv been promoted to Peg Belia Dan Sukan (Program) S41 - kontrak. And the environment does not sound very welcoming to me and to the other staff. Boss yang perangai ntah hape hape, minta itu ini, menganggu private life waktu weekend, depan baik belakang hantu and etc etc kadang2 buat aku gagal nak mengawal emosi dan tangan aku gatal nak tulis surat resign. But there's somethin i should be proud of.. In just 4 months, ada 4/5 program yang aku gerakkan dapat perhatian daripada big boss. 

1 June 2013 is the date that I will remember for the entire of my life. haha. Im a husband for my waifu.. Long story eh.. Kadang - kadang tergelak bila pikir hidup ni macam-macam gula-gulanya. ada masinnya, ada masamnya. Ada pulak tu yang tambah cuka, asam keping, kari benggali dan memacam lagi. So far so good. next time story eh.. 

till next time =D

2 comments:

  1. congrats on the promotion, though. :)

    bila nak lepak sesama? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huit huit.. bak mai no phone.. kita lepak kat ayam penyet kajang.. lama tak jumpa.. jom3

      Delete