Holedays Without Internet

Hari ni aku menaip bukan atas keyboard sendiri tapi di komputer di cyber cafe.. dah lagu ntah pape dalam cc ni.. memekak jerk.. naseb baek lah bukan cc bapak aku.. untuk holiday ni, me sentiasa busy.. At first dengan PROKAJ, Kembara anak Johor, Then continue dengan OPKIM di Endau, Mersing.. Balik dari segala program malas nak bukak internet.. Kalau x kerana nak update blog PERMAJ, malas nk check blog nih... Prob Actually (Baru pas tgk Love Actually) internet dial up kart umah terlalu slow sampai blog takley bukak.. Geram nya pasal pecut ker cc yang sebenarnya jauh wooo...

Tenkiu atas segala komen dalam post aku sebelum ni, Tenkiu Jugak kart Juju from ur opinion as law students.. haha.. Nway aku sentiasa pesan kart diri, apa yang berlaku sekarang adalah rezeki.. Sebenarmya kalau kita belajar apa sekali pun tapi xder daya usah, kita tak kemana pon.. Dan dan kerja pon cashier kart pasaraya.. Cashier berijazah lagi.. Haha.. Takpe yang penting rezeki halal..

sekarang ni kart umah, aku berusaha nak menghabiskan Harry Potter: The Half Blood Prince.. dah tinggal 2 chapter lagi kot.. Haha.. tapi deathly holloow dah menunggu dah, siap berbalut plastik lagi HP:7 tue.. Haha.. k2 bertemu lagi di post yang akan datang.. Maybe review pasal HP.. K, Have a nice Hoooolideyyyysss...

2 comments:

  1. salam, meh ambik award ... http://muhamadazmi.blogspot.com/2008/12/got-award-3.html

    ReplyDelete