Hye!. Remember me?

Hye!. Remember me? 


Almost 3 months since November this blog tak ber update kan. Masa ada, waktu ada, internet pun ada. Tak ketinggalan malas pon ada. So HAPPY NEW YEAR!, SELAMAT MENYAMBUT MAULUD NABI, HAPPY THAIPUSAM, SELAMAT HARI WILAYAH! dan GONG XI FA CHAI!..



25 DISEMBER 2012 juga adalah satu tarikh yang amat penting. TUNANG! Back then rasa kelakar bila baca post post yang lama. Luahan hati yang lalu, yang sarat dengan kata - kata yang beku, - engaged is not my concern, not now, not 3 years from now! (2011). Tuhan kalau nak terbalikkan kata - kata kita sekejap je. Tak sampai 3 tahun dari kata - kata tu dah pun bertunang. InsyaAllah akan terus diijabkabulkan tahun ni gak. Aaminn. 



Thanks SO MUCH for IBU, AYAH, ANGAH, ADEK, families, NIK NOR HIDAYAH, ma and abah (to be), families to be, friends and to all of you. Sincerely. 



Ok now back to job hunting.. Sebab in order nak kahwin dalam masa terdekat ni tak boleh satu office. Walaupun officemates kebanyakkan nya dah tahu bout this relationship tapi Big Big Boss belum tahu dan walaupun 'dibolehkan' tapi aku tak nak. Tak selesa suami isteri (InsyaAllah) satu office. It's weird!.. Hopefully either me or kesayangan yang akan dapat job dulu. Rezeki akan ada. InsyaAllah.



So story mory pasal fantasy dah tak ada dan harap untuk selamanya sebab we'll be jump into reality this time. So GOOD LUCK for US and EVERIBEDI. XOXO. 



hahaha sumpah gedik!..

2 comments:

  1. sekali gus wish year

    moga thn nih makin bertambah rezeki

    aminn

    ReplyDelete