World Cup: Italy





Berita yang dah sejuk, semua pun sudah maklum, Italy terkeluar dari saingan piala dunia pada peringkat kumpulan lagi. Madah betul.. ermm sebagai penyokong tegar skuad Italy sejad berabad lamannya, its ok, its orite... Next Cup, try it again..


Well banyak kenangan semasa menyokong pasukan italy ni... masa sekolah menengan dulu siap bertaruh lagi tapi tak banyak lah.. Dalam singgit dua... Naseb lesen judi dibatalkan.. kalau tak abes duit gaji aku bertaruh...


Apa yang tak kena dgn Piala dunia edisi ini ek untuk pasukan Italy.. Bagi aku leka dengan title Champion kot.. Tgklah masa last game against Slovakia... Last minute baru nak main betol.. Baru dapat score 2 biji... Awal permainan main macam match friendly lak kan..


nway, kalau Italy xdapat menang, semua team xdapat menang.. so bagilah kat Brazil sebab dia memang dah well known asyik menang world cup je... 


Eh.. Jerman mcm best lah plak kan.. Mesut Ozil....

2 comments: