convocation day!



akhirnya.. tibalah waktu yg dinanti bagi semua pelajar universiti.. hari konvokesyen.. waaaaa. setelah semua yg berlaku akhirnya dapat juga bergraduasi..


tetapi ada juga yg berlaku di saat akhir nak konvo tu.. tgh sedap2 beratur boleh plak aku kena tarik keluar dari barisan... demm... aku pon bingai boleh pakai sneakers warna coklat belang-belang putih.. hahahaha... naseb ada kasut spare dalam keter.. cuma nya tak shiny shiny lah.. terpaksalah menjadi orang-orang yang terakhir.. penat menunggu.. malu pun ada.. hahaha.. kenangan-kenangan.. cuma xda lah gambar kenangan dengan my junior cosmate... haih...


si pertama sekali diucapkan terima kasih sgt kepada kawan-kawan dan SEMUA yang membantu menyiapkan tesis, bagi peralatan makmal, tolong suapkan note dan menyuntik motivasi...


dan terima kasih yang tak terhingga kepada kawan-kawan yang MENOLONG untuk aku dapatkan jubah konvo.. Jasa korang memang aku ingat sampai mati... sebab apa aku sangkut untuk dapatkan jubah? hahaha spesial kes...


terima kasih jugak kepada KAWAN2 yang datang support dan memberi convo gift masa hari graduasi.. tenkiu tenkiu tenkiu...


dan lastly special thanks pada FAMILY dan yang menyanyagi diri ini... thanks thank thanks...

terima kasih sangat-sangat pada SEMUA...


dan tak terlambat nak ucap


SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN (", (", )

2 comments:

  1. menyayangi lh not menyanyangi...btw congrats n selamat mencari kerja...theres a lot a thing u tempuh b4 graduate..so i pray during becoming the job hunter u will get it easily...

    ReplyDelete