My tumblr






Tumblr.. Lebih kurang blogspot ataupon wordpress.. Kalau nak kata twitter pon boleh jugak lah kot.. And I have one.. www.cheesecake1987.tumblr.com.. Ianya agak mudah dan senang.. Sebab dia divided ikot photo, qoute, notes, music, video etc.. Dan interface dia pon macam menarik.. Biasanya orang guna ni just nak bgtau pembaca - pembaca dengan ringkas.. 





Oh ya.. tumblr nih membolehkan kita reblog.. Maknanya kita boleh copy post orang tuh.. Takderlah orang kita tuduh plagiatkan.. hahaha.. Tapi orang biasanya reblog photo, music, atau story  yang jiwang2 sket.. hahaha.. Jangan risau, kita tak perlu credit kan seseorang sebabnya dia akan tulis 'reblog' from .....





Nak try? Cubalah.. But for me, I love my blogspot... Tapi tak salahkan mencuba.. hehehe..... Rajin2 datanglah melawat my tumblr ok.. Clik je link yang diberi kat atas tu atau cari link kat My Blog List di  sebelah tepi... 

2 comments: