Pernah Tak?



Pernah tak korang bila tengah malam macam ni then tak boleh tido then reloading reloading reloading blogspot, kemudian reloading reloading and reloading facebook...


Bukak blogspot tak tau nak update ape, then bila update kena berhati-hati.. Tarik rambut dalam tepung, tepung tak berselerak, rambut tak putus.. eloklah korang pergi tukar shampoo yang boleh buat rambut tak senang nak putus.. So biar hati-hati agar tepung je tak berselerak, sebab compom rambut takkan putus.. 


Bila bukak facebook, tak tau nak watpe.. takkan nak update status one in every 5 minutes.. Tapi ade je orang buat.. =) 


so....


p/s: I hate to say this, but desperately i need a job now!

2 comments:

  1. ape kaitan blogspot ngan rambut dalam tepun pong??musykil2!!

    ReplyDelete
  2. mung ni... hahaha.. gini..

    bila kita update entry dalam blog.. kena lah berhati-hati ibarat pepatah menarik rambut dalam tepung, tepung tak berselerak, rambut tak putus..

    so sometimes ada benda yang kita nak citer mybe berbentuk luahan hati, maybe baik kita diamkan je agar tidak ada yang berkcil hati atau tesinggung..

    hahaha.. panjang x explanationnya..

    ReplyDelete