interview



dalam minggu ni dah bberapa kali aku pergi interview.. bukan aku yang di interview, tetapi sekadar peneman atau pun menghantar kawan-kawan pergi interview.. baik tak aku? ya!, minggu ni je cukup tiga kali.. kesemuannya nun terletak di pasir gudang.. 


bila lah turn aku lak nak pergi interview ni.. hahaha.. demm.. ohh ya.. minggu depan aku bukak open interview pada semua yang nak apply.. syaratnya.. perempuan, beragama islam, pandai memasak, berkemampuan zahir dan batin.. 


interview untuk calon bini aku.. masa dan tarikh akan diberitahu kelak.. so.. get ready and stand by... ^_^

2 comments:

  1. camne nk apply? kene bg resume ke?

    ReplyDelete
  2. hahaha.. yep.. dtg nnt bawak resume dan sijil berkaitan... :)

    ReplyDelete