Hari berjumpa rafael da silva




Baru balik subang.. sedikit kepenatan dan kelelahan.. jap lagi nak pi tengok bla straight dari jam 8.45 sampai jam 1.. kata bujang.. hahaha...




At first semalam masa gie subang, punyalah semangat.. Ingatkan sabtu dan ahad adalah kerja part time coaching tu.. Dapat jugak ambil gambar dan snap sana snap sini... Coaching budak-budak sekolah rendah.. On the way ke subang tu pada malamnya, telefon penyelia Smash Kit Company, kak Niza... Then dia kata cancel minggu nie.. Aduh.. Rugi je minyak ke subang dengan semangat yang bekobar-kobar.. Semangat Nak mencium bau duit sebenarnya.. hihi..


Tapi, datang ke Subang ni pon ada jugak kesempatan yang boleh diambil.. Bukanlah kesempatan tu untuk menyelak kain orang ye... Nak jumpa player manchester, Rafael da silva... hehe.. melepas rindu.. mamat ni kalau jumpa je mesti terkam.. Peluk, dukung dan gigit.. ouch!!.... 





(ni si adik, diberi nama rafael kerana rambut nya sebijik macam hafiz AF, namanya Adif)


Semalam jumpa si adik melayan sampai kul 12.. tepat adik tido, abang lak bangun.. abang ni roy keane ko sebab boleh tahan lasak jugak.. Maka melayan lah kartun kul 12 sampai 3 pagi.. Naik berputar mata melayan...





(si abang roy keane, namanya atiq, peminat setia ben10)


Dapat lah tgk Power puff girl, ben 10, mickey mouse pon ada.. kembali ke alam si kecil..Si mat lang pon layan je.. Agaknya dia ingat Mat Lang ni acik epong versi besar kot.. hehehe... Tapinya rindu betol ngn budak berdua ni.. So kesempatan tu dapatlah melepaskan rindu... 


Ikutkan kalau ada coaching balik ahad.. tapi tak ada kena jugak balik arini.. Sigh.. sekejap je melepak kat umah cousin.. subang suria... sekejap je lah jumpa rafael... 


nway hope minggu depan adalah coaching dan dapatlah job offer tusyen tuh.. side income!!.. huhu...

No comments:

Post a Comment