sayang seorang sahabat...





before this, aku ada je berbual2 dengan kawan kawan aku... Boleh ke seorang sahabat jatuh cinta dengan sahabat sendiri.. Maklumlah kalau ada problem, share... ada berita gembira share... kalau dah berlainan jantina, takkan tak ada perasaan sayang yang melebihi kawan kan... so guys... macamana? boleh ke jatuh cinta ngn sahabat sendiri..?


bagi aku yang mempunyai seorang sahabat baik (baca: sangat rapat) sehingga setiap prob aku dia tau.. sehingga semuanya dia tau.. Kecuali hal dalam kainlah.. Melampau kalau itupun aku nak bgtau.. Then lately bila dia bgtau yang dia baru saje berkapel (baca: aku antara yang pertama tahu), hati aku rasa sangat sangat gembira... Mungkin itu sayang seorang sahabat... Rasa macam waaaaa, boleh tak aku nak tgk dia ke pelamin cepat2.. dan kalau lelaki itu menipu atau meperbodohkan dia, rasa macam nak datang dan tumbuk je dia... Boleh tak?


so depends... tak semestinya rapat kita akan jatuh cinta. tetapi possibilities untuk terjatuh itu tinggi ya... berhati2 lah anda semua...


ohh ya.. kedudukan ini skang sangat stress... nothing can make me happy.. Only you... yess you.... but i know.. you are not for me.. huishh.. big sigh...






3 comments:

  1. only me?mekaseh...

    muhuahaha

    woit hati bertaman eh skang??

    ;))

    ReplyDelete
  2. waaahhh...uishhhh...hahahah...wink wink

    ReplyDelete
  3. @smalin@

    welcome (",(",)

    hati bertaman tapi berpagar.. hehehe....

    Nurhuda

    wink wink wink.. hehehe

    ReplyDelete