5-Five-Khamsah



Ok. ok. Once more, saya tak ada idea nak tulis apa dalam blog. Mybe bcoz im really depress with exam, tesis, bla bla bla and bla. So sebagai pengganti atau exercise kepada jari jemari, saya jawab jugak tag dari Miss Atin. Actually ini adalah award sebenarnya. Award berantai. So kalau kamu tidak jawab tag ini dalam masa seminggu, kamu tak boleh jawab exam. Boleh ke macam tu?


Ada syarat untuk dapat award ni. Ok, we go one bye one. 


Syarat pertama, Copy award ini macam dapat grammy award. Oh. Terima kasihlah atas award yang diberi oleh Miss Atin. Eh, memang saja dia bagi lama ke? hahaha. Siti Nurhaliza gitu. 


Ok, proceed to syarat kedua. Bagitahu siapa pemberi award ini dan link dia. Ok ini adalah award dari Miss Atin, my ex-classmate. Microbiologi, owner Red Myvi and Girlfriend Mr-Apip. Orang tau bukan kueh. hahaha. (jangan marah). 


Syarat ke tiga, mesti menggunakan tajuk 5-Five-Kamsah. Khamsah? tak salah aku ini lima untuk bahasa arab kan.? Correct me if im wrong.




Lastly kena jawab soalan-soalannya..


5 nama samaran kamu
~ epong
~ saiful
~ nizam
~ bepong
~ epom


5 tarikh penting dalam hidup kamu
~ 27 May 1987
~ 14 May 1987
~ 8 Jan 2008
( sebab apa, cari sendiri ya)


5 perkara kamu buat semalam
~ menonton A Walk to Remember
~ Kuar minum jam 2 pagi
~ Sembahyang Jumaat
~ Ke Warta semata-mata mengidam KFC
~ Facebooking


5 perkara yang buat kamu gembira
~ Kawan-kawan
~ Special friends, blink blink
~ Tido, peluk dan raba-raba my lil bro. (gay shial)
~ added accesories on to my car
~ love you


5 drama/filem kegemaran kamu
~ Boys over flower
~ p/s I love you
~ Smallville
~ Full House
~ Charmed


5 hobi kamu
~ memerhatikan gadis-gadis
~ gigit kuku
~ membaca komik
~ futsal/badminton
~ video gaming


5 orang yang kamu suka/sayang
~ my parents
~ my siblings
~ my cousins
~ my friends
~ and someone


5 tempat percutian idaman kamu
~ Europe (Italy, Paris, England, Scotland)
~ New York
~ Hawaii
~ Japan
~ Korea


5 sebab kamu jawab soalan ini
~ saja buang masa
~ sebab dah di tag
~ just nk bgtau orang
~ dah kata sayarat
~ jiwa kacau


5 orang yang kamu nak tag
~ faizal rejab
~ Amir Nuke
~ asmalina
~ syameen messi
~ anyone?








6 comments:

  1. oo...ko ngutuk ak scara terbuka yek..kihkih.."org tau bukan kueh tu" ape tu epong???..
    suke raba2 adek...sianla adek ko tuh..kihkih

    ReplyDelete
  2. hahaha..
    mana tau.. ingatkan kuih keria ke apa ke..

    xpe.. aku dah biasa dah kena rabe2 nih.. hahaha.. so aku raba lak adek aku..

    ReplyDelete
  3. Delete shis text plz. Sorry

    ReplyDelete
  4. -nizam

    kenapa? and who this?

    ReplyDelete