Boys Over Flower



Boys Over Flower.. di kalangan gurls mesti for sure ramai tahu dan tengok drama bersiri korea nih.. perghhh giler arr... aku baru jer abes tgk drama nih.. dan ini merupakan drama korea yang ke dua aku abes tgk selain dari Full House... so clap-clap kepada diri sendiri... haha..

Aku pernah mencuba nak menghabiskan 100 little tears ntah pape, hana yori no dango, my girl dan yang terbaru cofee prince.. semuanya x abes, dan xtau pon endingnya sebab aku tak larat.. cerita nya meleret-leret... ader juga drama yg aku skip, x tgk full episode macam autumn in my heart.. kira 90% lah aku tgk keseluruhan cerita autumn in my heart tuh...

First episode aku tgk cerita nih, alahai poyonya... ade ker gurls ramai tegedik2 mcmtuh kart jejaka di satu sekolah swasta yang dipenuhi students kaya... tapi makin lama makin best plak... alang-alang aku duk menonong kart umah, ada baeknya aku habiskan cerita bersiri mcm ni kan.. dan Aku pon x tersangka tertangkap cintun kart Drama nih..

pada aku ader 3 episode yang besh, part yang sedey tp cuma aku xnanges... hahaha x macho lak kalau aku nanges walaupun duk tgk sorang2...

1) pertama masa Jun Pyo nanges kat Airport Macau, nak bagi kasut kart Jan Di.. feeling tol, mcm aku lak Jun Pyo.. aku ada iras2 sket, cuma rambut jerk lain..

2) kedua, masa Jan Di ngn mak dia jerit2 nama bapak dia yang keluar membelah lautan.. nak cari hasil...

3) ketiga, masa Jun Pyo hilang memory dan x ingat pasal Jan Di kart hospital.. huhu.. sedey lah gak... naseb aku duk tgk sorang2.. hahaha...


Bagi aku Ga Eul dan Jae Kyung yang paling chomey dalam cter nih.. hehe.. aku nak kawen ngn org korea lah.. hehe buat bini no 2, 3 or 4.. hehehe...

1- Gu Jun Pyo
2- Geum Jan Di
3- Ji Hoo
4- Woo Bin
5- Yi Jung
6- Ga Eul
7- Ae Pong (tersesat jap.. hehehe)

pasni nak abeskan Small Ville episode 7 dan 8.. wow banyak tuh..

p/s: credit kart atin.. disebabkan gambar ini diambil dari blog beliau.. trimasss...



8 comments:

  1. ye je x nngs
    huhu
    asal lak tersesat aepong kt c2
    prasn btul
    keje x lg prasn nk bini 2 3 4

    ReplyDelete
  2. best ke pOng??
    ak cte kOrea ni full hOuse
    n my girl je ak tgOk..huhu

    ReplyDelete
  3. gmbr num 7 di bwh mmbuatkn sy patah ati nk gk cte nih..hahahaha

    ReplyDelete
  4. yasmin
    compom x nanges

    kekacang
    beshhh... try la tgk...

    meen
    haha.. itu sbenarnya hero utama lor...

    ReplyDelete
  5. aku x tengok r crita ni tp versi asal: taiwan ada r layan gak.. Memang best r..!!

    ReplyDelete
  6. versi asal dia meteor garden..
    yg satu msa dulu ramai org tergila-gila..


    tapi yg paling asal sebenarnya hana yori no dango, manga dalam jepon...

    ReplyDelete
  7. epongggggggg...
    aq tgk gak cite neh. tp x abes lg.
    dvd rosak plak :(
    haish....

    ReplyDelete
  8. aku sarankan beli DvD baru.. hahaha... rugi tak tgk..

    ReplyDelete