Gua Lu Tak Paham Beb



Wahaha... Semenjak minggu ni, gua rasa nak cakap gua-lu je.. perghh.. ni kompom sangkut dari Adnan Sempit... Abes semua orang gua tibai cakap this way-way lah... Tapi gua tak macam Aduka Teruna yang kontroversi tuh.. Dia senget, mulut tak cuci.. Biarkanlah dia...

Gua ada benda yang tak paham ni beb.. Gua konpius lah... Apa beza couple, Scandal, Teman tapi mesra dan Kawan-kawan... Kalau makna ni lain-lain, kena ada peraturan lain-lain ke? Yang Gua paham orang rumah/bini/isteri.... Tu kompom malam pertama dah jadi halal beb... Yang lain-lain ni?

Lu semua ada jawapan tak?

Couple?
Scandal?
Teman tapi mesra?
Kawan-kawan?

11 comments:

  1. bongek r lu nyer soklan mat..hahaha...jgn terjebak okeh..

    ReplyDelete
  2. nik-rempit

    hek eleh.. gua bagi soalan mintak jawapan.. lu bley lak ckp bongok kt gua-macho... hahahaha... dun worry sis... gua tak terjebak arr... gua bujang.. hahaha

    ejan

    alamak aih.. lu ingat gua nya blog, blog seks ke... lu ngorat orang pon xdapat, lu nk guna slogan keparat cmtu... blah lu sebelum gua tibai ngn penyapu...

    ReplyDelete
  3. haha.. 2 la psl.. ingtkn blog lucah.. baru nk cari 3gp.. haha.. jgn la tibai gua dari blkg.. gua xlyn la.. haha

    ReplyDelete
  4. erm.. gua cuba jawab la bro~~ first org 2 jadi "kawan-kawan" dulu... so.. dlm proses.. pastu lama2 jadi "teman tapi mesra".. 2 lu da kenal~ tp bukan atas perasaan~ pastu lu kasi up ckit.. lu pegi "scandal"~ kt situ~ titik perasaan ade la kot.. lu tilik la sendiri.. pastu agak lu nk up ag.. jadi la "couple" time 2.. lu mmg kamcing la bro~

    gua pakai tibai je apa gua jawab ni bro~ lu pikir la sendiri~

    ReplyDelete
  5. ejan

    salah site lah wei nak cari 3gp.. kantoi lah beb lu slalu cari 3gp pemuas nafsu lu.. alamak hai...

    kembo

    pergh.. dun worry mat, lu punya teori gua rasa ngam ngam choi bley pakai.. bagus ar lu nih.. otak ada bikin wat idea tak macam brader lu atas nih.. hahaha... cari 3gp je.. sangap tol..

    ReplyDelete
  6. lu apasal mat... knp nk thu sangat psl semue 2... gua xplain skit k, kawan bermaksud sahabat tanpa kawan kita xkan la dpt hidup sorang2, teman tapi mesra adalah teman yang sangat akrab dan boleh berkongsi masalah sama2, scandal pula adalah orang yang kononnya ada hubungan tapi xserius just for fun. couple pula hubugan antara lelaki dan perempuan yang saling ambil berat antara satu sama lain kononnya nanti nk bina masjid... tp manusia hanya merancang yang menentukan sega-galanya adalah Allah Yang Maha Esa..

    ReplyDelete
  7. lu ke matlang...

    gua rasa info lu bagi pon dah ngam gak beb...

    gua cuma nak tau, gua konpius.. artis2 ni ada yg kapel, tapi bgtau wartawan, ' teman tapi mesra'.. gua ingatkan sama ke...

    scandal pon gua ingat cintan-cintun gak...

    nway tenkiu brader.. rajin2 lah hupdate blog lu...

    ReplyDelete
  8. tok tok tok....assalamualikum...
    ade org nk masuk bg comment nih..
    hehe...title ko psl buat anak menarik....so ak tertarik nk bace blog ko...bace punye bace sampai kt bahagian nih...hehe

    kawan
    teman tapi mesra
    scandal
    couple

    setiap words/phrase kat ats tuh...bile ak bace 1 by 1..there'll b 1 image..for each of em...of people i think possess the position...so basically tuk aku....each of it sgtla berbeza..

    KAWAN...ramai..yg ko kenal,yang die ade or xde doesnt really matter.ala kawan2....tp kalo xde idup jd merana gakla...loner beb..hehe

    TEMAN TAPI MESRA...more towards untuk 2 org yg berbeza jantina la kot..sbb kalo pompuan same pompuan or laki same laki kan seng sebot besfwen je..4me la..kire cam berkwn la..tp sgt rapat like everything u wanna tell him/her..rase sgt senang dgn die..either cite2 or luahkn perasaan...cam besfren la..wujud rase sayang tp bukn cinta...but beware..one of u might have a wrong impression..no hard feelings!!=P tp kadang2...jd teman tp mesra je sbb masing2 or either 1 da ade partner..so even if wujud rase sayang pon...xkesampaian...tp stil in contact...boley jd jugak...kan kan??

    SCANDAL...xsemestinye kite suke..ade yg jd sebb kawn2 punye keje..well gossipping..or sendiri cari scandal..yg suke maen kayu 2 3 or single tp byk scandal-->scandalicious??? auuuu...

    COUPLE...ade org couple sebb duet...ni tuk pisau2 cukurla...wel bru lepas tgk few minutes ago...hehe..but most of them bcoz of dat 1 powerful word "LOVE" or "CINTA".xkire bahase ape pon..maksud tetap same..cume definisi utk setiap org berbeza..kadang2 cinta xwujud pon dlm couple....tp sbb sayang...sbb suke..rase untuk mencube...rase untuk memiliki..dalam care yg mmg xhalal so jdla couple..ade jugak yg couple tuk kenekan org laen...back to motif masing2 la..

    da panjang sgt da ak komen ni....kang ade kene halau ngn penyapu plak...hehe ...
    adios amigos wa berambos la beb...keh3
    daaa~~~wassalam

    ReplyDelete
  9. wahhhhh... fantaikhris... panjangnya.. lama xdgr cter hang.. chat? selalu ym tapi x buzz pon.. ahahaha...

    thanks dtg blog ni dan sekaligus memberi komen yg bermakna.. hehehe...

    yg scandal tu, aku suka ko kata main kayu tiga.. ye kot, sebab dah kapel, kadang2 berjauhan.. mulalah cari another partner, nak buat geli2 je katanya... hahaha...

    nway, thanks again :)

    ReplyDelete
  10. Wowww...never recalled writing dat such a long comment..n xsangka i boley bg komen camtuh...self impressed..haha

    ReplyDelete