Old School Memories


Hari ni Gua terbukak facebook seorang member lama gua.. Then mulalah kenangan dolu dolu berputar2 sambil terbukak satu demi satu profile budak sekolah dulu... Damn.. Rasa seronok mengimbas kenangan dulu, tapi jauh di sudut hati gua, gua x mahu dan x suka nak ingat...

Gua pon x tau kenapa... Nak kata kena buli x sangat kot.. hahaha.. Mybe sebab tak famous.. walaweii... xdalah..  Maybe sebab figure aku yg kecik, so aku rasa rendah diri sangat.. Mybe.. Aku pon x sure kenapa aku begitu tak nak mengingati zaman dulu especially sekolah rendah.. kalau ada reunion, ntah aku nk pergi ke tidak.. hahaha..

Gambar atas, adalah gambar gua darjah satu dulu... InsyaAllah nnt gua upload more picture masa kecik2 dulu.. rasa seronok lak mengimbas zaman kecik2...

4 comments:

  1. hahahahhahahaha. lawak gla muka ko darjah 1.

    tapi knape skang cam da glap skit. oops!. hahaha.

    smart doh.

    ReplyDelete
  2. hahaha time suci ni... tu yang seri je air muka...

    hahaha.. kalau 'hitam sebab sukan' bley tak? hahaha

    ReplyDelete
  3. aku pun baru open FB ...

    ramai jumpa kawan lama ...

    tak berapa reti lagi dengan FB ... nanti la ... lama2 tu ok la sikit

    ReplyDelete
  4. yup.. FB ni memang akan membawa kita mengimbas kenangan..

    Yang paling best, kita akan jumpa kawan2 yang almost 10 tahun x jumpa..

    Takpe.. lama2 nanti, ok lah tu dengan Facebook

    Selamat berfacebooking :)

    ReplyDelete