Malaya Tiger! *update



Umum tau kita dah menang pusingan pertama final Piala AFF Suzuki.. Harimau Malaya dah koyakkan sebelah sayap sang garuda... Dengan 3 koyakkan...


So well done and congrats...


Mesti ramai yang cakap.. "Alah kalau Malaysia menang, semua nak bangga.. Kalau Malaysia Kalah semua nak caci maki"... 


Aku plak nk cakap... Kalau kalah tapi team Malaysia main dengan baik, tak da sapa yang nak caci maki.. Tapi kalau kalah dan main macam mintak kalah.. Sapa yang tak hot..?


Sekarang pembangkang selalu cakap.. rakyat dah pandai memilih, dah pandai mengundi... Jadi rakyat sekarang pon tau jugak team mana yang pandai main, team mana yang memang macam ayam...


Jadi so far, Malaysian team main memang the best.. keep up the good work.. and good luck at Jakarta nanti... 


bawak balik Piala Suzuki tu ke Malaysia...

------------------------------------------------------------------------------------------------------

*update - 20 Dec 2010


Malaysia win the AFF Suzuki Cup


Congrats to Malaysian Team..


And now all you need is consistency

maybe Malaysia will get thro to Final Wold Cup


who knows..!


Congrats Again!

2 comments:

  1. yeap. smart gak malaysia main tadi. harap2 dorg xde la over confident utk 2nd round kat indonesia nnti. huhu.

    ReplyDelete
  2. yep... dont repeat the same mistake..

    learn from history.. kita dah ada sejarah menang tempat lawan, tapi kalah 2nd leg kat tempat sendiri...


    so keep the momentum that we have..

    go go go Malaysia!!

    ReplyDelete