Next Year Wishlist..

Dah nak hampir masuk ke tahun 2011.. So nak buat wishlist.. Mudah-mudahan termakbul impian dan hajat ^_^
senarai ni maybe akan update dari masa ke semasa mengikut keperluan nafsu.. ahahaha..

1. Sony Erricsson X10


2. DSLR Camera.. Canon or Sony Maybe..


3. Modified my Vios 

(tinted, brake clipper, spoiler, leather seat)

4. Better Job

5. Jam tangan Fossil


6. Alienware PC for Gaming


7. Sony ps3
(kalau dah dapat Alienware gaming ni.. tolak tepi je PS3.. unless ada orang nak bagi free)

8. Bowling set..


(bagi menggantikan set aku yang ilang dulu)

9. TV Sony Bravia 3D



harganya mencecah Puluh ribu... Something like RM33+++
Duh! ni bukan wishlist next year.. Ni dah termasuk wishlist for life..
.
.
.
.
.
.
.
.
10. Awek Cun..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
10.1. Lisa Surihani....


5 comments:

  1. semoga berjaye mncapai ksemua wishlist espcly yg 10.1!!!haha chayokkk

    ReplyDelete
  2. tenkiu3 atas sokongan yang diberikan.. hahaha


    bagai tunggu bulan jatuh ke riba ler jawabnya.. hahaha

    ReplyDelete
  3. erkkk... macam 10.1 tu wajar dinaikkan jadi no.1 je abg epong..hehe

    ReplyDelete
  4. perghh...materialistic abes ni...awek cun pun no.10...hahaha...terbaek epong! =P

    ReplyDelete
  5. fariza

    hehe.. wish tu jadi 10.1 sebab wish yang paling termustahil sekali kot... manalah pipit nak berkawan dengan enggang..

    huda

    hahaha.. wish je.. kalau dapat bukan terbaek dah.. terbilang..

    ReplyDelete