Ice Skating




Ish3 semenjak ada Ragnarok Online dan Face Book nih, aku memerlukan tenaga dan sedikit semangat nak menghupdate blog ini.. haaaa. jadinya update terbaru adalah ice skating.. atau mungkin dialih bahasa jadinya ialah meluncur ais..

aku pergi bersama rakan PERMAJ sebaik sahaja exam terakhir aku habis lebih kurang jam 11 pg.. dan bertolak menuju ke Sunway.. sampai Sunway Pyramid tuh, mkn McD then jenguk sekejap di bawah, tempai ice arena tuh... perghhh macam senang jer bebudak nih meluncur.. penuh kepantasan..

sebaik sahaja beli tiket, terus masuk.. kebetulan plak, ice arena tu baru sahaja dibersihkan atau di touch up.. jadi dengan impian nak bergelar hockey ice player, aku terus masuk.. dan LICIN.. nampak macam senang..

dipendekkan cerita.. aku main dan jatuh.. main dan jatuh... kalau dikira, lebih kurang 10000 kali aku jatuh.. dengan pelbagai aksi jatuh yang berlainan.. tersembam, terlentang, sujud (bukan aku kot), terpeelecok, salah brake dll.... yang paling memalukan, kebanyakkan aksi terlentang semuanya terjadi di depan aweks2.. diorang siap gelak lagi.. perghhh jatuh saham aku...

hahaha.. tapi mungkin aku ni ada darah Naruto, jadi aku x give up, rugi beb bayar RM 21, main sekejap.. aku peduli apa jatuh banyak kali.. aku main, main dan terus main.. akibatnya melecet di merata-rata tempat di kaki aku.. huhu.. ishh3 main sampailah bebudak nih suh aku balik..

wei aku nak men lagi arrr... xpe, pasni aku nak men lagi, belajar sampai pandai dan menari dengan aweks2 yang pakai skirt..

mungkin bley jadi salah satu watak Disney On Ice kot.. hahaha





10 comments:

  1. woish..best tue main ais skating..kalo dari kecik ada main roller blade mest main sekali terus pandai..;-)

    ReplyDelete
  2. ksiannye ko pong...kekekeke
    kalo ak yg men agaknye lbih kuang cm ko..xpon lg truk..huhuhu
    tp musti besh kann..i jeles neh ;p

    ReplyDelete
  3. berangan lebih mahu menari ngn aweks2 pakai skirt kunun...hahhahahha

    ReplyDelete
  4. shareena
    hehe.. roller blade pon xpernah ada..
    but bola ader lah..
    haha best memang best

    aya
    jeles.. meh nanti kita gie berdua.. :)

    yasmin
    bukan setakat menari.. nanti nak men peluk2 lagi

    ReplyDelete
  5. wehhhh..ice skating jerr..
    asgment ptograpy da anta ker??
    hakhakhak...

    ReplyDelete
  6. kekacang
    erkkk.. hehehe.. ketika komen ini di tulis, asemen masih in process

    la nina
    ala bucuk... nanti kita gie ehh.. setahu lagik..

    ReplyDelete
  7. gambar kasut pun mau amik ka...kuikuikui

    ReplyDelete
  8. ala,biasela tu ice skating jatuh...aku pon sampi basah lencun jeans aku..hakhakhak...best kan3??

    ReplyDelete
  9. abang matz
    hahaha.. ice skating mestilah trademark dia kasut ice tuh.. takkan nak amek glove.. gie panjat gunung pon pakai glove.. hahaha...

    atin.
    aah... jeans aku pon.. wat bodo shopping ngn seluar yang lencun.. nampak dalam-dalaman..

    ReplyDelete