tribute to final year students

hahaha... aku tak tau nak cakap aper kat anda semua.. memandangkan aku ada setahun lagi so aku xdapat nak rasa sangat macam mana perasaan nak tinggalkan Uni.. hehe.. nantilah aku buat entry khas untuk member-member aku yang nk pergi tuh.. so skang ni just aku nk letak lagu yang diambil dari you tube.. lirik dia sangat besh untuk mereka-mereka yang nk bergraduasi dan mengimbau kenangan-kenangan masa lalu..

tribute dan di dedikasi kan untuk semua yang bakal meninggalkan alam universiti..

ada dua lagu.. first yang originalnya dari ogy Ahmad daud.. then dari AF5 students





Wajah Rahsia Hati

Dalam kehidupan ini
Yang terindah
Melalui usia remaja
Senda gurau suka duka
Sering berganti
Meninggalkan kesan abadi

( korus )
Oh berdebar-debar hati nya
Kali pertama bertentang mata
Inilah pengalaman
Harus ditempuhi tiap insan

Kenakalan atau kesungguhan
Sukar mencari perbezaan
Betapa kau cuba melindungi
Jelas di wajah rahsia hati



6 comments:

  1. dh menginjak dewasa..wah sekejap je jd remaja

    ReplyDelete
  2. uuwwaaaa....

    sedih2....

    nt x jmpe epong a.k.a welbeck a.k.a chaiwala

    wakakakka

    ReplyDelete
  3. sainie
    huhu sob kat aku ke
    kart cikgu Zul?

    Miss
    awak jer yang kanak2

    razy
    aah sdih lah razy slumDOG...

    ReplyDelete
  4. xkan kat ko pulak...hahahah...
    sob2 bila dengo lagu tu ...ahahha..
    all da best tok ko epong!!...
    jg min bagus2... baek dia tu...dahla cun....hee...
    good luck!!!.:)...
    nak hanimun kat sabah t bitau la aku...hahaha..
    peace™...

    ReplyDelete