my burfday wish and award

Aku di tag oleh atin..

aku nk buat tag ini.. kerana hari jadi aku semakin hampir 27 Mei 2009..
so kawan-kawan aware ehh.. dan makbulkan wish aku nih..

so tag ini berkisar mengenai list yang menjadi impian di hari lahir..

1) pertama sekali aku nak adakan besday party di palace of golden horses.. of coz mesti ada artis-artis yang seksi-seksi dan cute.. makanan yang mewah dan majlis yang cukup meriah.. kalau suprise lagi besh

2) oleh kerana aku sudey dapat sebijik Toyota Vios, maka aku nak accesories kereta itu.. colour brake clipper, front grill, carbon hood, sport rim 16 inch.. tinted.. ape lagi yer?.. kalo ader vinyl pon besh gak..

3) hp dah ader, haaaaa... nak upgrade kamera aku kepada dslr... dari semi-pro kepada pro.. baru cun..!!

4) laptop nak ganti kepada super laptop.. ok tak.. super comp pon bley lah.. dengan high spec..

5) besh jugak kalau dapat melancong ke Bali tajaan rakan-rakan.. haha.. ada ker? siap dengan penerbangan pergi balik, dan perbelanjaan serta duit poket 10 hari 11 mlm

6) mungkin ramai tak tahu.. aku ni penggemar kek.. lagi banana choc.. secret recipe pon bley.. xyah mahal-mahal sangat.. wahahaha...

7) sebagai seorang lelaki yang terdedah kepada peredaran zaman, makanya aku nk ipod. hahaha.. PSP dan juga PS3.. dapat salah satu pon xper :)

8) aku nak jumpa pemain- pemain Man U.. lagi bagus kalau dapat first eleven bersama team Man u.. Glory-Glory..

9) Set gitar elektrik.. hahaha.. siap amplifier.. dan gitar tersebeut of coz mesti berjenama..

10) haaaaa.. banyak lagi wish.. biasalah manusia semestinya mahukan sesuatu yang lebih dari kepuasan sendiri..

(ada ker yang nak tunaikan semua wish ni)



Dan aku dapat award dari En Akmal :) untuk blog 'Dream Achiever'
thanks









9 comments:

  1. aku doakan ko panjang umur dan dimurahkan rezeki... in advance.



    happy birthday...in advance.


    hahah. lpas ni dah takyah wish!

    ReplyDelete
  2. aku dh blk kg nti time bday ko...

    ReplyDelete
  3. topeq
    haaaa ko dtg lah umah aku.. tkpon organize party kat palace of golden horses.. for sure aku dtg... hahaha

    yasmin
    hidup sementara.. mestilah kena demanding..

    ReplyDelete
  4. impian kau terlalu...
    aku doa je la..
    moge tercapai...
    amin~
    moge la

    ReplyDelete
  5. hahah
    kenapa?
    terlalu high class..

    haha.. xper impian kena tinggi, dapat kurang pon dah ok.. kan?

    hahaha..

    ReplyDelete
  6. terlalu materialistik anda!!!
    ish3....
    insyaallah xder owg yg nk tunaikan..hahahaha

    ReplyDelete