Takda Kerja



Duduk umah takda kerja.. Tapi malas nak cari kerja.. Boleh tak duduk je rumah sementara tunggu orang datang meminang.. Adalah.. Adalah..


Duduk umah pown asik jiwa kacau jek.. merendam jiwa dalam lautan kasih.. ahaks!..


Sekarang nih dah x boleh nak update facebook or blog dengan nada-nada yang sedih-sedih.. senang kata tak boleh dah nak mengadu naseb kat alam maya... nanti banyak pihak yang terasa... aha.! kontroversi!... so duduk je lah diam-diam cakap ngn cermin sorang2..


im trying to be silent... no updating status or no comment... im trying!... tapi alah bisa tegal biasa... kalau xda orang pon pasti akan reloading reloading dan reloading fb mencari status yang boleh dikomen... hahaha..


ok.. kesimpulannya malas nak cari kerja... jiwa kachau!!

No comments:

Post a Comment