Terkesan

Hari  ni sedikit terkesan dengan kata-kata seorang kawan lama.. Atau lebih tepat scandal lama.. ^_^ ( i hope she wouldn't read this)


Just an old scandal. nothing more. o_0

tak adalah terkesan mana sangat pon.. she said :

the old of me was so sweet and i can make people around me feel very special.. right now i was so annoying.. (really?)

it is true? i mean betol ke aku yang dulu more sweet than now.. dan aku boleh buat orang sekeiling merasa lebih istimewa. Atau itu cuma kata dia saja, bukan pendapat orang lain..


oh ya.. orang ramai lebih cenderung mengatakan aku sombong, skema dan kekanak-kanakan.. Cet! 


Sekarang ni pun walaupun aku bukan yang dulu more sweet or whatever, aku akan senantiasa membuatkan orang lain selesa ngn aku.. Aku akan sentiasa buat orang gembira.. Aku akan sentiasa buat kamu, kamu dan kamu lebih istimewa.. ( huih, siapa aku nak cakap mcmtuh)


At least i try.. Kerana semua orang kawan aku dan tak kan pernah membeza-bezakannya.. (tipu!)


yah. cuma ada yang lebih sedikit spesial berbanding yang lain-lain kerana istilah kawan, sahabat, rakan tu  berlainan maksudnya.. tapi layanan terhadap kamu-kamu i will try to be the best friends of yours... try me..!


p/s 1: nak juga tahu, betol ke aku boleh membuatkan orang rasa spesial walaupun dalam zaman skang?


p/s 2: first time i try my 3 years old scanner and its work!



5 comments:

  1. haaa... kate kt aku byk scandal konon..
    ko ada byk ag scandal.. xpenah cite kt aku pn ek?.. hahaha

    ReplyDelete
  2. ko tau kot.. saje je ko memang x ingat semua story aku kot... haaaaa!

    ReplyDelete
  3. xde aku saja2 nk lupa... sahabat weh.. xlupa la...haha

    ReplyDelete
  4. ko photoshop ke gmbr ni....asal ana omar rendah skit....

    skandal la sgt

    ReplyDelete
  5. ezal

    hahaha... ada... ko dtg raya umah aku..

    nadzrul

    eh!.. ko ingat aku sentiasa pendek ke dari dulu hingga skang...

    hahaha.. scandal lah tuh!..

    ReplyDelete