Testing

Saja nak testing nak berblog via android. Haha.


Htc desire kini dah tercapai dalam misi wishlist. Bagi menggantikan hajat nak memiliki xperia10. Entry sebelum ni ada bagitau ttg dilema nak beli atau tak. So ada satu hari tu balik dari mengusha hp ni. Tengok laptop aku dah tak boleh pakai langsung disebabkan kecacatan hard disk. So aku amek keputusan nak nekad beli je hp baru bagi mengubati kekecewaan yg ada dalam hati ini


So selamat datang ke dunia sosial tanpa sempadan.



No comments:

Post a Comment