General Story

Aduhai... nampak sekejap.. tapi lama.. banyak benda nk tulis.. tapi sangkut ditengah jalan... sekarang nih sibuk dengan proposal Theses.. tapi take a time jap nak blogging nih.. Tomorrow dah nak balik Jb.. yeayyy.. Tidak Yeayyy Sangat pun.. penat.. dari Bangi-Jb = 300km... woooo.. penat...

untuk post nih ada 2 cerita.. yang pertama.. mestilah bout JLM kesayangan ku... disebabkan sayang.. maka aku makeup secara kecil-kecilan dulu.. tambah sikit accecsories... tambah eyelid dengan diffuser.. ada duit sikit.. so nampak kanlah pada kereta dari sibuk tak nampak pape... so enjoys the pic..

(Sebelum)

(Selepas)


(Penuh)

yang kedua.. sibuk negara kita dengan H1N1.. tapi selasa lepas aku ke KL-Central.. ada sedikit urusan rasmi-tak-berapa-rasmi.... yang peliknya... majoriti dari pengguna KTM yang sesak lagi menyesakkan tu tidak memakai mask.. tak kan tidak pernah nak ambil tahu betapa pentingnya bila penyakit pandemik ini terus berlanjutan... owhh... masyarakat Malaysia perlukan kesedaran yang lebih serius... mungkin dah terlalu lama dibelai kesenangan di bumi bertuah... so here's the pic.. sikit jer... amek banyak-banyak nanti kena saman lak.. hahaha...


p/s: Tahniah kepada graduan PERMAJ, Microbians, dan UO... serta semua graduan-graduan sesi ini... Ingat!! mendapat segulung Ijazah bukan bermakna tamat perjuangan.. Perjalanan kita masih jauh lagi.. banyak lagi kejayaan yang harus kita dapatkan.. bukan bersenang lenang... Jadi.. ayuh.. Anda pewaris Bangsa dan Negara...

2 comments: