i miss them


xsempat sungguh nak update blog.. kekangan masa terlalu mengongkong diri.. kadang-kadang terlintas dah nak tulis apa atau nak bangkitkan isu apa.. tetapi bila menghadap komputer, bukak facebook dan of course farmville, then utusan malaysia, tengok blog jap, terus tidur... xsempat dah nak update..


komputer dah ok dari serangan virus, clean and clear.. but my cd-rom and sound was still disfunctional... sungguh sakit hati.. cuba mencari software driver tapi sia-sia.. memang tidak ada.. hurmm mungkin ok kot suatu hari nanti.. setakat ni HP masih boleh memainkan mp3 oklah.. takder bosan sangat..


H1N1 semakin menjadi-jadi.. kebimbangan berlarutan sebab perubahan cuaca sekarang sangat ketara... hujan-panas-hujan-panas.. jadi yang demam biasa pun boleh jadi panik.. situ siti sana sini memenuhi hospital dan klinik baik yang awam ataupun swasta.. Pihak hospital pun main ala kadar je buat check up sebab dah terlalu ramai yang membanjiri kawasan hospital.. harap-harap bencana secara perlahan-lahan ini terhapus dengan sekadar yang mungkin.. semoga Ujian dari Tuhan ini ditamatkan secara serta merta...


My mom demam... risau gak.. td demam.. sebelum ni my dad.. my dad bertugas sebagai barisan pertama dekat tambak Johor dan Second link sempada JB-Singapore... tapi dia dah diberi vaksin.. tetap juga risau.. walaupun demam biasa tetapi dengan huru hara sekarang ni, sangat membimbangkan.. bila lah boleh balik rumah.. hahaha.. jarang aku nak rindu balik rumah ni.. selalu aku buat dunno jerk.. lelaki katakan.. tak ada manja sangat nak balik rumah..

ya!! aku mengaku aku risau dan rindu my parents and my siblings.. adek yang cinonet, dan my lil sis... huhu.. tetiba rindu.. adakah aku akan pergi jauh (amal tak cukup lagi ok!) yang adek aku lelaki tuh, disebabkan dia buncit, dan tembam.. maka selalu menjadi mangsa pelukan aku ketika tidur.. hhaha.. padan muka..

I Miss Them.. Hope my lovely Family terhindar dari segala bencana yang menimpa.. hope so muchh.. Aminn...

5 comments:

  1. uhuuhuh..aq miss famili aq gak..puasa 1st nie nk blik umahhhhh..

    ReplyDelete
  2. pulang lh sempena ramadhan eh..hhuhuh
    i kalo x blek umah sebulan mahu menangis..wuwuwuuwuw

    ReplyDelete
  3. i x macam u.. hahaha...

    abang razifembi..
    Aminn.. thanks... semoga kita semua dalam keadaan selamat..

    ReplyDelete