Negative thinking

Bila kita dah terfikir sesuatu itu negatif... susah plak kita nak ubah untuk jadi ianya positive.... no matter what ever you do. end up dia akan berubah balik jadi negative thinking... damm ouh!


positive... negative... positive.. negative... really..! boleh ke sesuatu yang negative tu bertukar jadi positive by the way of thinking matter je.. kalau dah benda tu memang negative kan....

kalau ikut rule mathematics ni... negative plus negative je baru boleh dapat positive...
kalau pikir negative then tambah lagi negative.... hosp. mental lah positive nya..! demm..


everything yang berlaku ada hikmah... cuma itu je positive thinking yang ada.. tak tahu sampai bila boleh bertahan nak pikir macam tu je... adeh.....


2 comments: