supper

Aku bukanlah orang yang makan sekali banyak.. tapi jenis yang makan sikit and then berulang-ulang... so bila dah berulang-ulang akan ada makan di waktu tgh malam atau omputehnya adalah supper.. so bila rasa lapo dalam fikiran akan ada satu menu yang senang, best dan kenyang...


its a combination meal coz tak tau pon nama sebenarnya.. sebab ia terdiri daripada baked beans, scramble eggs, dan roti... ianya-ianya sangat menyelerakan plus sangat mudah disediakan.. =p biasanya scrambe eggs di sediakan macam ala-ala masak-tak-masak.. tapi aku suka style yang garing.. baked beans plak boleh pilih dari pelbagai jenama dan rasa.. ada yang hi-fiber, parmesan cheese dan macam-macam... baked beans perasa sardin ada tak agaknya?


as usual.. thanks to uncle google =p
menu ni sebenarnya dah biasa wat.. terutama afta spm.. coz menu ni berasal dari mrsm... hahaha.. so bila menyediakan supper macamni.. it really reminds me to mrsmbpj.. and how i miss that moments... kalau xcukup, then teringat ada satu van ni, dia jual nasi lemak dan rangka ayam.. so i still remembered the taste..and that will brings back the memories =D


so bila lapo di rumah, biasanya akan ada lagi satu menu.. sgt cepat dan sedap.. campbell soup.. pilihan hati mestilah mushroom plus chicken cream.. wajib dalan tin.. coz dalam paket sangat tak menepati citarasa.. 


maaf. saya tak kurang makan meggi.. =p

No comments:

Post a Comment