Update, Shaklee And Rise Of Islam

woahhh.. lama gak x tak update... Raya kali ni biasa-biasa je.. sama biasa seperti tahun-tahun sebelumnya... Maybe umur makin meningkat makin kurang terasa bahang raya... Ataupun kita dah tahu bila tarikh raya sebenar setahun sebelum raya.. Sekarang senang tengok kalender... Kalau dulu suspen sikit... tunggu pengumuman raya, sama ada besok atau lusa raya.. adalah jugak terselit kemeriahan di situ menunggu kedatangan Syawal...

Sesiapa berminat nak membeli barangan makanan tambahan untuk kesihatan; Shaklee bolehlah berminat mengunjungi blog terbatu.. MeLoveShaklee.. Blog ni masih dalam pembinaan.. So tunggu ya... Just baca dulu info-info dalam tuh... Anda boleh pergi ke blog ni dengan klik http://meloveshaklee.blogspot.com/

Kebangkitan Islam pasti akan terjadi... Dengan fitnah merata-rata zaman ini, dan dengan susulan kejadian gempa bumi, iaitu sebahagian tanda-tanda kiamat, kita memerlukan sokongan dari saudara seislam untuk terus memiliki semangat Jihad dan perjuangan menegakkan syiar Islam... Adanya blog Rise Of Islam hasil tangan Saudara Sebangsa kita sendiri akan memberi pengetahuan dan memberi info berguna untuk kita.. Blog yang kemas dan sarat dengan maklumat duniawi dan akhirat.. Semoga Allah memberi kita semangat dalam perjuangan Islam... Klik di sini http://holywar-efairy.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment