2nd birthday celebration.. weee

weee.. hari ini adalah ulangtahun ke dua laman blog nih.. sebelum ni aku dah menjadi blogger melalui friendster... Alhamdulillah walaupun kurang menarik, dan perlukan banyak improvement, dapat jugak bertahan 2 tahun... Kalau nak tgk post yang pertama, click sini...



terima kasih ye pada yang sudi support, follow dan yang terus memberi komen... xlupa juga En Azmie yang byk mengajar pembikinan blog seawal usia blog ini cuba dibangunkan.. heeee... 2 tahun dah boleh berjalan.. dah pandai nak bercakap... hehehe... semoga blog ini terus berjaya dan berjaya...



2 comments:

  1. hpy bday blog epOng!hehe =)
    smpena bday blog, kO ngn amar
    jual bOdy eh kt tgh jln??haha

    ReplyDelete
  2. tenkiu peanut..

    hehe... aah.. hahaha depan dataran merdeka... bawak bantal siap... senang... 'buat' atas jalan je.. hahahaha

    ReplyDelete