Multiple Story





Lama sudah tak hupdate... Banyak kot yang nak diceritakan..




Exam


Bahang exam dah terasa... Tapi badan aku ni dah diselimuti oleh bulu - bulu kemalasan... More to playing,  and playing and surfing... Nak men gitar and Ragnarok Online (thanks to someone, my lil bro, yang mencetuskan semula ketagihan bermain RO).. Damn... Nak tgk jadual exam.? Ermm nanti - nantilah aku post...




Nude is Art..


Bogel itu seni..? Aku ni xdalah alim sangat... Make mistakes everyday and not so perfect.. Men bola pun pakai seluar pendek juga... Tapi aku tau juga norma - norma batasan kesenian... Aku ada terbaca dalam paper, seorang komen dari seseorang yang digelar manusia... Komennya menyokong lakonan artis supaya banyak mendedahkan part - part yang seksi, menggiurkan atau bogel teruslah, senang cerita... Atas nama seni.. Dan memperbodohkan orang yang x menyokong artis itu sebagai buta seni dan tiada komedenan.. Adakah bogel itu seni? Aku x sokong!! Korang dah besar panjang... Dah berakar sana sini.. Pikirlah sendiri..




Fog Lamp


Fog lamp dah dibetulkan... Taapi kesian kt JLM aku.. dah cacat sana sini.. Calar sana sini.. Kemek sana sini... Hurmmm lasak ke atau tak reti jaga kereta?


Lain - lain cerita.. Tunggulah next entry ya.. Oh!! Between... 31 october 2009 adalah... 

ULANG TAHUN KE_TIGA BLOG INI....

3 comments:

  1. bogel itu seni.. hurm.. bdk melayu ke komen camtu? die salu bogel kot..

    ReplyDelete
  2. matleh

    hehe... thanks.. tapi nanti akan buat entry khas..

    ammar
    melayu.. pompuan for sure.. ish3...

    ReplyDelete