Last Day

yeah.. Esok aku last day keje kat Kerrys Ingredients Plentong nih.. Mood mestilah happy tapi terbitlah jugak rasa macam serba salah, dan rasa sedeh-sedeh tu macam segan-segan je dia nak muncul.. Mostly perasaan serba salah tu yang kuat sangat..


Yep.. Bila start aku anta notis je, aku dah mulakan balik perangai universiti aku dulu.. Ponteng!.. Yang herannya sejak aku start anta notis tu jugak.. Bos aku pon dah pandai perli, dah pandai jeling-jeling aku.. hahaha.. Seriau.. "Bos kalau terbaca, ini kisah betol tau.. ini apa yang saya rasa.. saya tau bos baik.." hahaha...



So untuk esok, aku ada lah buat satu kad yang comel-comel pada semua staff QA dan juga pada yang rapat sewaktu aku kerja kat sana.. Just nak mintak maaf dan terima kasih atas segalanya. ye.. aku appreciate usaha dorang ajar aku dari A to Z yang sebenarnya just masuk telinga kanan keluar telinga kiri je dalam pale otak aku ni..  So ini kadnya.. comel comell.. =)



love tu klip kertas
lolipop tu penanda buku

ada 16 kad semua sekali..


ye.. ye.. aku tau aku kreatip.. hahaha.. perasan!

2 comments: