Racist?

Aku rasa macam nak post entry jiwang malam-malam ni.. sebab sejuk kan.. so hormone tu 'ter'rembes berlebih-lebihan sket.. but aku rasa ada something yang aku patut aku share.. Dis video aku dapat masa blogswimming ke blogserius.blogspot.. Korang semua boleh lah kalau nak jalan2 ke blogserius ni sebab blog dia ni informatif sangat..


So video ni about layanan orang America terhadap Islam.. So dalam fikiran kita mostly American ni Islamophobia, atau ketakutan terhadap orang Islam sebab for them Islam ni terorist and others.. Tapi not all American are like that.. And this video macam satu rancangan hidden camera show nak tengok reaksi orang ramai terhadap Islam..


So better prepare a tissues before watch! its sad!


No comments:

Post a Comment