berhabis demi kereta..

ada orang minat setem.. berhabis duit nak beli setem..


ada orang minat barang antik.. berhabis duit beli pasu, kayu semuanya..


ada orang minat kumpul barang figure mainan.. pon berhabis duit jugak..


aku skang ni berhabis duit untuk kereta...


tapi bapak aku cakap membazir... hahahaha...


xpe.. duit sendiri... hahaha. 


nway aku tetap bayar utang okeh sebelum berhabis demi kereta... so sesapa yang tertinggal aku x byr utang lagi boleh lah pm aku.. hahaha.. aku bab utang ni ada short term memory sket.. orang utang aku tak ingat.. aku utang orang pon x ingat.. hahaha... yang bayar ansuran tu, setiap bulan i masukkan okeh.. wink wink..


p/s: nantikan kemunculan kereta dengan aksesori terbaru... weuuuuu...

4 comments:

  1. mana.. bak sini resit utang..? hahaha

    ReplyDelete
  2. mana ada resit utang, tp kalu pasal utang, aku mmg ingt..haha

    ReplyDelete
  3. tapi kalau ko aku ingat!

    kalo dzul lagi ingat! hahahaha

    ReplyDelete