Cool!

Cool... hahaha.. tkde tajuk benornya... atau boleh lah.. 'cool' tak header baru aku.... hahaha.. cantek tak, cantek tak.. hahaha... taknak puji takpe, aku puji diri sendiri.. hahaha..




Bila hujan ni, bilik akan jadi tmpat yang paling setia.. berselubung dengan selimut, dan buang masa create header mmg sgt romantic!.. nway header ni pakai photoscape sebab photoshop aku dah crash.. ntah ape ntah.. bawak keter tkder lesen kot.. giler!.


bila kerja ada duit.. ada duit boleh plak dia mengalir laju je.. seiring dengan hujan minggu ni.. non stop.. baru semalam beli racket mahal.. and now terbeli lak kasut futsal.. demm shit.. tapi ada balance lagi.. so siapa nak aku belanja... sila bgtau!.. hahaha..

2 comments: