Type - R



6 comments:

  1. semat seyhhh.. pong rim ade x kilang tu?

    ReplyDelete
  2. haha.. rims xdak arh.. kalau nak rim jenis fiber kot kot dia bley wat kot.. hahaha..

    ermm nak rim, kat rawang ngn klang murah2 instead dia amek rim lama dgn harga tinggi...

    tq3.. =)

    ReplyDelete
  3. epong, sekali pandang bahagian depan tuh semart!! ko ubah dpan blakang ker? ce ko tlg ubah kete aku jadi semart gitu...hehehe

    ReplyDelete
  4. depan dah ubah lama dah sebelum siap tesis lagi.. time dapat duit kerja part time.. ish3.. kena slow3...

    nak ubah depan belakang sekaligus.. rabak duit.. hahaha... belakang just ubah spoiler then siap..

    tinggal nak tinted, ngn leather seat.. tu je... part enjin lom main lagi..

    pi lah try cari myvi club.. boleh share2 tentang modified kereta.. setiap jenis kereta mesti ada club nyer.. chayok3..

    ReplyDelete
  5. perh, leather seat tuh.. gile kentang! hahaha.. mau riban2 tuh..
    ko belom tinted lagi ker?
    erm, aku da join2 club myvi tuh. da usha2 jer tp takot aku punye nti xjadi semart, nti jadi cute pulak..hahaha

    ReplyDelete
  6. hahhaa.. kalau jadi cute mcm aku, xdapek lah nk nolong... and then kalau myvi banyak dalam majalah2 especially kompak.. try lah.. tak try tak tau kan.. hahaha

    ReplyDelete