P1 Wi-Max

okay. seronok sebab dekat rumah sekarang ni dah ada P1-Wimax. Speeding nya sangat laju coz antenna P1 Wimax ni betul-betul berada di depan rumah. Memang berbaloi lah keluarkan sebulan untuk RM100. Tapi pakej yang RM49 pun dah laju cuma nya yang pakej RM99 ni tengok you tube pon tanpa buffering. Kalau ada pun stuck setengah saat je lah. haha. 



Balik JB pun puas hati sebab kat sana gelombang dia pun overlap. haha. Tapi kalau guna P1-wimax ni cuma terhad di bandar-bandar besar je lah baru dia laju. Mungkin dia belum overall sepenuhnya kot coverage kat tempa-tempat lain.


Malam ni tido sambil tersenyum puas hati. 


Esok balik Melaka. chow.!.



2 comments:

  1. kejap je laju tu. nnti slow la tu. ala2 sipout sedout.


    Ngah3

    ReplyDelete
  2. hahaha.. insyaAllah tak kot.. sebab signal dia kat depan umah sewa je.. unless bangunan tu terbakar.. hahaha

    ReplyDelete